Köpvillkor

Om företaget

www.atdesigns.se ägs och administreras av Anders Tångelin.


Alla produktpriser som visas på atdesigns.se är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms och avgifte. Alla priser är dagspriser.

När du handlar hos atdesigns.se ingår du avtal på svenska.

Betalning

atdesigns accepterar betalning med:
– Betalkort: VISA, Mastercard och Maestro
– PayPal

Vid kortbetalning så reserveras pengarna på ditt konto vid köptillfället, men dras först när dina varor skickas ut från vårt lager.

Om du betalar via PayPal har du inte möjlighet att ångra eller reklamera din betalning.

När du handlar och betalar via vår hemsida, sparar vi enbart de upplysningar som behövs för att kunna leverera din beställning. Vi kan inte lämna ut din kortinformation, dra beloppet flera gånger, eller liknande.

Vi använder cookies bl.a. för att ge dig en bättre köpupplevelse, och vi är ansvariga för att dina upplysningar är säkra.

Ångerrätt

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt på varor du köpt online.

Varans skick när du returnerar den

Om varan (intimvaror undantagna) är öppnad eller testad utöver vad som beskrivs här ovanför, räknas den som använd, vilket innebär att du vid en retur endast får delar eller intet av köpesumman krediterad. Hur mycket pengar du får tillbaka beror på varans handelsmässiga värde.

Återbetalning av köpesumman

Om du ångrar ditt köp, får du tillbaka det belopp du har betalat in till oss. Om varan har sjunkit i värde till följ av din hantering, dras motsvarande belopp av från köpesumman.

Om du utnyttjar din ångerrätt krediterar vi dig kostnaden för de returnerade varorna utan onödiga dröjsmål, och senast 14 dagar efter att du åberopat ångerrätten. Om du utnyttjar din returrätt krediterar vi dig köpesumman för de produkter som du returnerar utan onödiga dröjsmål. Återbetalningen görs via samma betalningsmetod som du använde när du genomförde transaktionen, om inget annat har avtalats.

Vi kan frysa återbetalningen, tills dess att vi har mottagit varan du returnerar.

Om du ångrar ditt köp ska du kontakta atdesigns:

Mail: support@atdesigns.se
Telefon: +46(0)769455505

atdesigns tar ej emot paket som skickats med postförskott eller efterkrav. Du står själv för frakten, när du returnerar en vara.

Vid fel, brister eller ev. utebliven leverans ber vi dig kontakta oss:

Mail: support@atdesigns.se
Telefon: +46(0)769455505

Observera att A T Designs inte accepterar paket skickade med postförskott eller efterkrav.

I tillfälle av prisavdrag, returnerade varor eller förbetalda varor som avbeställs innan de skickats ut, skall en fullständig eller delvis kreditering av köpesumman genomföras. Kreditering sker vanligtvis genom återbetalning till det kort du använde vid beställningstillfället, eller i undantagsfall via banköverföring. A T Designs behöver då dina bankupplysningar, inkl. registrerings- och kontonummer.

Sekretesspolicy

Känsliga personuppgifter som registreras på A T Designs, kommer aldrig lämnas ut, säljas, eller göras tillgängliga för en tredje part. All information lagras säkert och är endast tillgänglig för betrodda medarbetare hos A T Designs

Enligt dataskyddsförordningens krav fr.o.m. 1 januari 2019, krypterar vi dessutom all e-post innehållande personuppgifter av känslig art, inklusive orderbekräftelser, genom TLS version 1.2 eller senare.

Vi använder cookies bl.a. för att ge dig en bättre köpupplevelse, och vi är ansvariga för att dina upplysningar är säkra.

Vidare registrerar vi IP-adressen varifrån eventuella köp genomförs. Informationen används som regel aldrig, men kan komma att användas vid en eventuell polisutredning. IP-adressen lagras så länge en eventuell polisutredning pågår. Alla falska beställningar polisanmäls!

Dataansvarig på https://www.atdesigns.se är Anders Tångelin. Du har alltid rätt att motsätta dig registreringen av dina uppgifter hos atdesigns. Du har också rätt att ta del av vilken information som finns registrerad om dig. Dessa rättigheter har du enligt Personuppgiftslagen (PUL). För yrkanden och frågor härom hänvisar vi till atdesigns via e-mail support@atdesigns.se.

Leverans

atdesigns levererar varor med PostNord eller DHL. Leverans sker till mottagaren så fort som möjligt efter beställning. Korrekt leverans förutsätter dock att PostNord och DHL upprätthåller sin del av leveransavtalet. Om det uppstår förseningar hos PostNord eller DHL, kommer motsvarande försening att uppstå i leveransen till dig som slutkund. PostNords kvalitetsmål för leveranssäkerhet är minst 99% för postpaket. Tänk dock på att denna procentsats är genomsnittlig och kan täcka stora lokala och tidsbegränsade variationer.

Alla smyckes leveranser skickas med PostNord eller DHL, och frakten kostar alltid 0kr oavsett hur liten eller stor din beställning är.

Tänk på att du som kund alltid har rätt att häva ett köp och få pengarna tillbaka, om det uppstår dröjsmål med leveransen. Enligt Konsumentköplagen ska dina varor levereras senast 30 dagar efter att du beställt dem, om inget annat har avtalats. Det gäller både beställningar i fysiska butiker och på nätet. Om du vill häva köper på grund av dröjsmål, har du rätt att få dina pengar tillbaka inom 14 dagar.

Klagomål och upprättelse

Klagomål över en vara eller en tjänst köpt hos oss, kan anmälas till ARN – Allmänna reklamationsnämnden. Du kan läsa mer på deras hemsida: https://www.arn.se/

Du kan även lämna in ditt klagomål till Europeiska kommissionen, och på så vis få hjälp med tvistlösning online. Det är en bra väg att gå när du handlar med företag i andra EU-länder.
Du lämnar in ditt klagomål här: http://ec.europa.eu/odr

När du lämnar in ett klagomål ska du ange vår e-postadress support@atdesigns.se.

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Köpvillkoren uppdaterades senast 30.12.2018

Standardblankett för ångerrätt

(Denna blankett ska bara fyllas i och returneras om ångerrätten åberopas)

Email: support@atdesigns.se


Jag meddelar härmed att jag vill åberopa ångerrätten för det köp jag ingått angående följande varor/tjänster:
__________________________________________________________________________________

Beställt den: _______________________________ Mottaget den: _______________________________

Konsumentens namn: ____________________________________________________________________

Konsumentens adress: ___________________________________________________________________

Konsumentens underskrift: _________________________________________ Datum: _________________
(endast om blanketten lämnas in i pappersform)